Knubel Martina

 

Ik heb het voorrecht, dat ik in het prachtige Zwitserland geboren en opgegroeid ben.

Mijn geboorteplaats Bürchen, ligt in het zuiden van Zwitserland tussen de bergen, kanton Wallis.

 

In 1994 ben ik een opleiding als 'fotofachangestellte' bij Foto Egon Walter in Grächen gaan volgen. 

Bij mijn eerste leermeester Egon Walter, heb ik in de zomer vooral veel trouwerijen fotografeert, en later in de winkel zelf ontwikkelt en vergroot. In het eigen fotostudio werden de portretteren en familieopnamen gedaan. In de winter gingen we met de 'big foots' (kleine ski's) op de skipisten, om van iedereen in de skischool een foto te schieten, en ook bij oud en nieuw waren we onderweg, om van alle gasten in Grächen leuke portretten te maken.

 

Na de afronding van mijn opleiding in 1997 heb ik bij verschillende fotozaken en restaurants gewerkt. Tussendoor ben ik nog een beetje gaan reizen.

 

Sinds 2005 woon ik in Zoetermeer bij mijn vriend en zijn 2 kinderen. Ik voelde me hier al gauw thuis. Na een cursus Nederlands heb ik eerst bij TNT gewerkt,  vanaf maart 2009 tot oktober 2017 werkte ik in het restaurant van het Lange Land ziekenhuis.

 

In november 2017 ben ik gestart met een nieuwe uitdaging, ik werk nu bij een hondenuitlaat service mee; catsanddogs.nu

Ik was altijd al gek op honden, maar sinds ik er zelf een heb, weet ik pas hoe leuk het is, om met viervoeters bezig te zijn. Ik ben dan ook dol gelukkig, om van deze passie mijn beroep te kunnen maken!

 

Mijn oude passie, de fotografie, zou ik natuurlijk niet laten vallen. Het blijft leuk, om bij bruiloften en kinderen met familie foto's te maken. 

 

Bijzonder graag wil ik ook foto's van honden maken! 

Dus als je interesse hebt, laat het me dan weten!